Tervetuloa hyvään seuraan!

matkabloggaajat.fiMatkabloggaajat.fi – Suomen parhaat matkablogit, keskittyy vain laadukkaisiin ja säännöllisesti päivittyviin matkablogeihin. Blogeja kirjoittavat blogistit, joilla on vuosien kokemus matkabloggaamisesta ja joille matkustaminen on elämäntapa.

Matkabloggaaja.fi blogit tarjoavat lukijoilleen paitsi viihdyttäviä lukukokemuksia, myös erilaisia ja haastavia näkökulmia matkailuun liittyvistä aiheista. Ne jakavat kokemuksia maailmalta, haaveilevat uusista matkoista ja kertovat ulkosuomalaisten arjesta. Blogeista löytyy niin tietoa, kuin tarinoitakin, vinkkejä ja arvioita unohtamatta.

Haluamme kannustaa ihmisiä matkustamaan yhä enemmän. Ei ole olemassa sellaista elämäntilannetta, ei sellaista likviditeetti kapeikkoa, joka estäisi kokemasta uutta. Olkoon kohde kaukainen tai kotoinen, tärkeintä on lähteminen.

Matkabloggaajat.fi toimii bloggaajien tukena, yhteistyökumppanina sekä myyntitiiminä. Bloggaajat vastaavat oman bloginsa sisällöstä. Heillä on on sananvapauteen perustuva oikeus kertoa oma mielipiteensä blogissa esille tulleista tuotteista tai palveluista. Mukana olevat bloggaajat ovat sitoutuneet noudattamaan eettistä ohjeistusta, ja kaupalliset viestit ovat selkeästi merkittyjä.

Ota yhteyttä anna.koskela@hotmail.com.

Kuka tätä tekee?

Matkabloggaajat.fi palvelun taustalla on vahva osaaminen niin blogiyhteistyössä, matkablogien kirjoittamisessa, Suomen suosituimpien blogiyhteistöjen suunnittelussa, että digitaalisessa markkinoinnissa.

Anna Koskela

Blogitalist Anna Koskela on median ja markkinoinnin ammattilainen, pitkänlinjan matkabloggaaja, sekä blogiyhteistyö ja -koulutusten asiantuntija. Hän toimii palvelun tuottajan ja bloggaajien yhteyshenkilö, sekä vastaa sisällöllisten kampanjoiden toteutuksesta.

 

 

 

 

 

 

 

Noste media

Nostemedia on vuonna 2014 perustettu digitaalisen mainonnan asiantuntijayritys. Nostemedia hoitaa palvelun kaupalliset kumppanit ja suunnittelee kampanjat viiden hengen tiiminsä voimin.

logo-user-intelligence

User Intelligence on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asiakaskokemuksen kiihdyttämöistä. UI:n kädenjälkeä ovat useat menestyneet blogiyhteisöt eri kohderyhmille. He vastaavat matkabloggaajien blogiyhteisön suunnittelusta, sekä siitä että palvelua kehitetään jatkossa lukijoiden ja bloggaajien toiveita vastaavaksi.