Haluaisitko mukaan?

matkabloggaajat.fiHienoa, että olet kiinnostunut matkabloggaajat.fi -sivusta. 

Matkabloggaajat.fi tarjoaa bloggaajalle mahdollisuuden olla osana sivustoa, jonka keskiössä ovat selkeästi matkailuun keskittyneet blogit.  

Mukana on matkablogeja, joiden kirjoittajat ovat alansa ammattilaisia. Lukijasi löytävät sivulta laadukasta luettavaa yli blogirajojen. Tässä joukossa blogisi on uskottavassa ja arvoisessaan seurassa. 

Siirtäessäsi blogisi sivustollemme, voit valita käyttöösi yksilöllisen teeman ja saat avuksesi osaavan teknisen tuen. Pystyt luomaan lukijoillesi visuaalisen ja toimivan lukukokemuksen WordPress -ympäristössä. Luonnollisesti voit säilyttää oman domainisi niin halutessasi.

Pääset osalliseksi myyntitiimimme myymiin kampanjoihin, ja voit ansaita bloggaamisella rahaa. Blogiyhteistöihin osallistuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista. Kontaktimme tukevat mahdollisia tulevaisuutesi uratavoitteita bloggaajana. Voit myös itse kaupallistaa blogiasi edelleen.

Tavoitteenamme on blogisi lukijamäärän kasvattaminen ja sivuston jatkuva kehittäminen. Tukenasi on vankka osaaminen niin blogiyhteistyössä, matkablogien kirjoittamisessa, Suomen suosituimpien blogiyhteisöjen suunnittelussa, että digitaalisessa markkinoinnissa.

Jos haluat siirtää blogisi sivustolle, ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Ota yhteyttä anna.koskela@hotmail.com